Изграждане и ремонти във Варна

Изграждане и ремонти в Варна

Фирма Михайлов Строй предлага изграждане и ремонти на покриви в град Варна. Ние имаме солиден опит в ремонта и изграждането по покривни конструкции, хидхоизолация и други.

Нашия екип от професионалисти с над 10 години опит извършат ремонти на всякакви и покривни конструкции.

Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви от влага, мухъл и плесен. Преднареждаме керемиди, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция. Също така реставрираме стари сгради, постройки и къщи, за да ги преврнем в уютни и приятни за нашите клиенти. Работим с най-добрите материали Брамак и Тондах.

Услугите, които предлагаме са

изграждане на нов покрив, ремонтиране на съществуващ, хидроизолация на стени, хидроизолация на покриви, топлоизолация, боядисване, изграждане на дървени конструкции, нареждане на керемиди, ремонт на улуци, водосточни тръби, отстраняване на течове, измазване на колони, ремонт на тераси, обшиване на бордове с ламарина и други.

Изграждане и ремонти във Варна и цялата страна

София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Дупница, Благоевград, Силистра, Сапарева баня, Банкя, Белоградчик, Петрич, Сандански, Самоков, Кюстендил, Нова Загора, Мизия, Плевен, Хасково, Несебър, Поморие, Русе, Смолян, Габрово, Симеоновград, Ловеч, Монтана, Димитровград, Търговище, Ботевград, Свищов и други.

За връзка с нас можете да използвате някои от начините в страницата ни за контакти.