Изграждане на дървени конструкции

Изграждане на дървени конструкции от Михайлов СтройВече повече от 10 години, ние от Михайлов Строй ремонтираме и изработваме нови покривни конструкции, Също така се занимаваме и с изграждане на дървени конструкции.

Ако искате изработка на къща от дърво, ние ще се радваме да пъдем помогнем.

Разбира се, на достъпни цени.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Ние работим качествено, бързо и на добри цени, за да можете да покриете Ви да имате максимално дълъг живот. Искаме да предложим на клиентите си дълги години, които се ползват и комфорт, също така да дадем и гаранция за извършване от нашите услуги от 5 до 15 години!

Други услуги

изграждане на нов покривремонтиране на съществуващ, топлоизолация, боядисване, изграждане на дървени конструкции, нареждане на керемиди, ремонт на улуци, водосточни тръби, отстраняване на течове, измазване на колони, ремонт на тераси, обшиване на бордове с ламарина и други.

Изграждане на дървени конструкции в цялата страна

София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Дупница, Благоевград, Силистра, Сапарева баня, Банкя, Белоградчик, Петрич, Сандански, Самоков, Кюстендил, Нова Загора, Мизия, Плевен, Хасково, Несебър, Поморие, Русе, Смолян, Габрово, Симеоновград, Ловеч, Монтана, Димитровград, Търговище, Ботевград, Свищов и други.

Свържете се с нас

Ние ще се съобразим изцяло с Вашите искания и нужди.
Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим безплатен оглед на обекта където и да се намирате в цялата страна.