Хидроизолация и Топлоизолация

Хидроизолация и Топлоизолация

Полагане на качествена хидроизолация, която защитава Вашия дом от течове, мухал и плесен възможно за най-дългъг период от време. При този процес трябва да се вземе в предвид самия тип на покрива, конструкцията и всичко друго, което би могло да попречи по някакъв начин за полагането на материала.

Начин на работа

  • Почистване на покривната площ
  • Полагане на бетонова замаска, ако има нужда от нея
  • Грундиране с битомен грунд
  • Полагане на газопламачна без посипка
  • Полагане на газопламачна с посипка

Кокво е топлоизолация

Това е важен елемент от всяка една сграда тя служи за намаляване на топлината нахълтваща отвън. В нея се вгражда “преграда” която да намали нахлуването на топлината.

Кокво е хидроизолация

Тя представлява нещо като защитна стена за цялостното запазване на всяка сграда или конструкция.

Други услуги

изграждане на нов покрив, ремонтиране на съществуващ, топлоизолация, боядисване, изграждане на дървени конструкции, нареждане на керемиди, ремонт на улуци, водосточни тръби, отстраняване на течове, измазване на колони, ремонт на тераси, обшиване на бордове с ламарина и други.

Изграждане и ремонти в Смолян и цялата страна

София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Дупница, Благоевград, Силистра, Сапарева баня, Банкя, Белоградчик, Петрич, Сандански, Самоков, Кюстендил, Нова Загора, Мизия, Плевен, Хасково, Несебър, Поморие, Русе, Смолян, Габрово, Симеоновград, Ловеч, Монтана, Димитровград, Търговище, Ботевград, Свищов и други.

Свържете се с нас

Ние ще се съобразим изцяло с Вашите искания и нужди.
Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим безплатен оглед на обекта където и да се намирате в цялата страна.