Изграждане на нови покриви

Изграждане на нови покриви. Махайлов Строй

Ние от Михайлов Строй имаме екип от вече повече от 10 години се занимаваме с изграждане на нови покриви и сме се доказали като професионалисти в тази област. Също така и правим ремонт на стари покриви. В случай, че покрива Ви е остарял, в окаяно състояние и не може да се ремонтира, ние препоръчваме да се изгради изцяло нов покрив.

Ние ще се съобразим изцяло с Вашите искания и нужди. Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим безплатен оглед на обекта където и да се намирате в цялата страна.

Ние работим качествено, спазваме сроковете и на добри цени, за всички наши клиенти. Искаме да предложим на клиентите си дълги години комфорт и уют. Също така даваме и гаранция за извършване от нашите услуги от 5 до 15 години.

Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви от влага, мухъл и плесен. Преднареждаме керемиди, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция. Също така реставрираме стари сгради, постройки и къщи, за да ги преврнем в уютни и приятни за нашите клиенти. Работим с най-добрите материали Брамак и Тондах.

Процеса на изграждане на нови покриви включва:

Демонтиране на стария покрив
Изграждане на нова конструкция
Монтаж на нови дъски
Полагане на пародишашта мембрана

Други услуги

изграждане на нови покриви, ремонтиране на съществуващ, топлоизолация, боядисване, изграждане на дървени конструкции, нареждане на керемиди, ремонт на улуци, водосточни тръби, отстраняване на течове, измазване на колони, ремонт на тераси, обшиване на бордове с ламарина и други.

Изграждане на нови покриви в цялата страна

София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Дупница, Благоевград, Силистра, Сапарева баня, Банкя, Белоградчик, Петрич, Сандански, Самоков, Кюстендил, Нова Загора, Мизия, Плевен, Хасково, Несебър, Поморие, Русе, Смолян, Габрово, Симеоновград, Ловеч, Монтана, Димитровград, Търговище, Ботевград, Свищов и други.

Свържете се с нас

Ние ще се съобразим изцяло с Вашите искания и нужди.
Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим безплатен оглед на обекта където и да се намирате в цялата страна.