Изграждане и ремонти на покриви

Покривът е най-важната част на всяка постройка. Без него, всеки дом би започнал да се руши под въздействието лоши метеорологични условия. От качеството зависи запазването на цялата сграда.

Изграждане и ремонти на покриви Михайлов Строй

Така че, вместо да чакате да се появи теч, вземете мерки навреме!

Ние сме „ Михайлов Строй “ и се занимаваме с изграждане и ремонти на покриви повече от 10 години. Предлагаме висококачествени услуги по ремонтни дейности. Работи в цялата страна. Екипът ни се състои от изключителни професионалисти с дъгогодишен опит в ремонт на покриви. Те са завършили успешно повече от 100 обекта в цялата страна.

Кои са най-продаваните ни услуги

Най-продаваните ни услуги са ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, полагане на хидроизолация и топлоизолация, поставяне на битумни керемиди, изграждане на дървени конструкции, надстройка на тавански стаи. Освен това, предлагаме и всеки вид тенекеджийски и бояджийски услуги.

Ние работим качествено, спазваме сроковете и на добри цени, за всички наши клиенти. Искаме да предложим на клиентите си дълги години комфорт и уют. Също така даваме и гаранция за извършване от нашите услуги от 5 до 15 години!

Изграждане и ремонти на покриви в цялата страна

София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Дупница, Благоевград, Силистра, Сапарева баня, Банкя, Белоградчик, Петрич, Сандански, Самоков, Кюстендил, Нова Загора, Мизия, Плевен, Хасково, Несебър, Поморие, Русе, Смолян, Габрово, Симеоновград, Ловеч, Монтана, Димитровград, Търговище, Ботевград, Свищов и други.

Свържете се с нас

Ние ще се съобразим изцяло с Вашите искания и нужди.
Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим безплатен оглед на обекта където и да се намирате в цялата страна.